Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

photostory

6 σχόλια:

  1. Στο συγκεκριμένο photostory παρουσιάζονται κάποιες βασικές ιδιότητες και κατηγορίες των δικτύων. Συγκεκριμένα παρουσιάζει τις βασικές κατηγορίες δικτύων ως προς τη γεωγραφική τους έκταση (Τοπικά Δίκτυα, Μητροπολιτικά δίκτυα, Δίκτυα ευρείας περιοχής), τις τοπολογίες δικτύων και τους τρόπους διασύνδεσης.
    Το photostory είναι μέρος μιας ιστοσελίδας (href="https://sites.google.com/site/efaliagka), στην οποία παρουσιάζεται και το θεωρητικό πλαίσιο όσων αναφέρονται στο photostory.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μουσική που χρησιμοποείς είναι εκπληκτική. Θα μπορούσε να ηρεμήσει τον θεατή του video, ωστε μετά να καταλάβει εύκολα και τον πιο σκληροπυρθνικό προγραμματισμό. Γενικά πολύ καλύ δουλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ προσεγμένο video, με εικόνες που συμβαδίζουν με την κάθε κατηγορία δικτύων που παρουσιάζεται. Η εναλλαγή τους γίνεται ομαλά και με συνέχεια μεταξύ τους. Ενώ η πρόσβαση στη νέα γνώση είναι εύκολη με τα κατάλληλα διαγράμματα που προβάλλονται. Το παρακολουθώ με ευχαρίστηση και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ομαλή ενελλαγή εικόνων και με πολύ ωραία ηχητική υπόκρουση! Πολύ ενδιαφέρον και ενημερωτικό video!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχολίασα τα photostories των παρακάτω blogs:

    http://ioanna-aspaite.blogspot.com/

    http://perrobaspete.blogspot.com/

    http://asteroskonismata.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η φωτοϊστορία που κατασκευάστηκε είναι αρκετά εύστοχη. Η παρουσιάση των διαφορετικών τύπων δικτύων είναι δοσμένη με παραστατικές εικόνες που διαφωτίζουν τις έννοιες LAN, WAN, Ιnternet. Επιπλέον το μέρος της φωτοϊστορίας σχετικά με τις τοπολογίες του δικτύου είναι πλήρες και αρκετά κατανοητό. Μια παρατήρηση που θα μπορούσε να βελτιστοποιήσει την επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων της φωτοϊστορίας είναι η εισαγωγή ενός ένθετου βίντεο που θα παρουσίαζει τη δρομολόγηση των πακέτων σε ένα δίκτυο, ώστε οι μαθητές να αντιληφθούν τον τρόπο λειτουργίας ενός δικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή